Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

misto-rava.at.ua

Понеділок, 2 вересня 2013, 16:38

У Рава-Руській освистали депутатів міськради від "Свободи"

1 вересня, у Рава-Руській на зборі громадян жителі міста освистали депутатів міськради від "Свободи", які не проголосували за виділення 139 громадянам міста земельних ділянок.

Про це повідомляє прес-служба Рава-Руської міськради.

Депутати від "Свободи" були присутніми на зборах, де не змогли зрозуміло пояснити причини неголосування за виділення земельних ділянок. Тому їх почали освистувати і кричати "Ганьба!", йдеться у повідомленні.

Після вигуків на адресу міського голови Рави-Руської Ірини Верещук, під свист равчан депутати демонстративно покинули зал засідань. 

Свободівці не проголосували за виділення земельних ділянок попри те, що на це не було правових підстав. Таку оцінку дали, зокрема, головний державний інспектор управління з контролю за використанням та охороною земель Львівської області Юрій Пшеничний та начальник відділу держкомземагенства Степан Скрип.

"Депутати від ВО «Свобода» отримали по 4, 5 і навіть 12 земельних ділянок для себе і своїх родичів. Натомість вони відмовляються голосувати за виділення землі звичайним громадянам, які роками переписують заяви і не можуть отримати бодай однієї на родину," - розповіла на зборах громадян мер Рави-Руської Ірина Верещук.

Ірина Верещук зачитала перелік депутатів-«свободівців», які голосували за виділення земельних ділянок собі та своїм родичам. Вона зазначила, що таких є 32.

Щоправда, позиція прес-служби Львівської обласної організації "Свобода" кардинально інша. На думку свободівців, не можна голосувати за 139 ділянок одним пакетом: "Навіть земельна комісія не бачила всіх документів. За таким сценарієм ділянку можна виділити навіть марсіанину.

Як стверджують свободівці, Верещук "не давала змоги виступити депутатам, мотивуючи це тим, що «їх ніхто не хоче чути», навіть тоді, коли цього вимагали люди в залі. Коли депутати від ВО «Свобода» виходили до мікрофону, аби виступити перед громадою, за вказівкою Ірини Верещук, зі сцени їх забирав слухняний дільничний міліціонер".

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.