Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

Грицько Чубай

chytomo.com

Середа, 4 вересня 2013, 11:45

У Львові презентуватимуть проект "Грицько Чубай. П'ятикнижжя" (ВІДЕО)

Грицько Чубай

5, 14 та 18 вересня у Львові пройде проект "Грицько Чубай. П’ятикнижжя".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

5 вересня відбудеться відкриття Дисидентської кімнати (камери) Грицька Чубая у Музеї-меморіалі жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького».

Разом із відкриттям Десидентської кімнати в «Тюрьмі на Лонцького» пройде виставка картин Юлії Долинської , відеоарт Романа Федюка та дійство з Театром тіней «Див» за участю Фідель тріо-квартет, під акомпанемент яких у приміщенні, де перебував на допитах Грицько Чубай, вірші поета читатимуть Микола Рябчук, Мар’яна Савка, Віктор Неборак, Остап Сливинський та ін.

14 вересня в Палаці Потоцьких пройде презентація книги Грицька Чубая «П’ятикнижжя».

Книгу Грицька Чубая «П’ятикнижжя» видало «Видавництво Старого лева». У книзі подано багато еквілібрис, світлин та листів Грицька, що раніше не були ніде опубліковані. Передмову до «П’ятикнижжя» написав легендарний поет Кость Москалець. Післямову – хороший друг та український поет Олег Лишега.

18 вересня у Львові у театрі імені Марії Заньковецької відбудеться концерт-презентація «Грицько Чубай. П’ятикнижжя».

На концерті-презентації виступлять Тарас Чубай та гурт Плач Єремії, Віктор Морозов та гурт Четвертий кут, Олег Лишега, Юрій Винничук, Юрій Андрухович, Піккардійська терція, квартет Віртуози Львова, Юрко Кох, Влодко Кауфман, Театр тіней «Див», гурт Файно, Фідель тріо-квартет, гурт Джалапіта. Свій відеоарт покаже Олексій Хорошко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.