Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

Середа, 4 вересня 2013, 17:32

Учні «школи контактної імпровізації» під час перфомансу поламали лавку на площі Ринок

Сьогодні у Львові, на площі Ринок учні «Школи контактної імпровізації» під час перфомансу поламали лавку, розгромили клумби та ледь не створили аварійну ситуацію на дорогах.

Про це повідомив кореспондент Варіантів з місця події.

Учасники акції стрибали лавкам, ставали на клумби ламаючи квіти, лягали на капот машин та танцювали на проїжджій частині.

Люди, котрі стали свідками цього, робили учасникам перфоменсу зауваження, погрожували викликати міліцію, але останні на це не реагували.

Нагадаємо, 4 вересня у центрі Львова, в рамках фестивалю «дні мистецтва перфоманс у Львові» учні «школи контактної імпровізації» показали майстер-класної роботи work in progress.

Цим показом завершилось навчання у «Школи контактної імпровізації», де упродовж кількох днів учнів з різних міст України навчали польські танцюристки і хореографи Пауліна Сьвєньцаньська, Маґдалена Радловська та Івона Ольховська.

Контактна імпровізація – це танець, ідеологом якого є Стів Пекстон, американський танцюрист і хореограф. Контактна імпровізація посилається на такі форми контакту, як обійми, притягування, підтримування, пантоміма.

Контактна імпровізація найчастіше розігрується в дуеті, але танцюристи можуть створювати також більші групи. Танець є спонтанний, креативний, його форми створюються без попереднього планування. У ньому немає передбачуваності та тривіальних рухових схем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.