Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

vk.com

П'ятниця, 6 вересня 2013, 15:51

Рада призначила вибори Любельського сільського голови

Позачергові вибори Любельського сільського голови (Любельська сільська рада Жовківського району Львівської області) відбудуться 15 листопада.

Про це йдеться у постанові ВРУ, ухваленій сьогодні.

За постанову проголосували: за - 231 проти - 1, утрималися - 0, не голосували - 101, всього - 333.

"У зв'язку з достроковим припиненням повноважень Любельського сільського голови Кобрина І. М. (Любельська сільська рада Жовківського району Львівської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України, частини третьої статті 14, частин першої та п'ятої статті 15, статей 60, 61 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" Верховна Рада України постановляє:
1. Призначити позачергові вибори Любельського сільського голови (Любельська сільська рада Жовківського району Львівської області) на неділю 15 листопада 2013 року", - сказано у постанові.

Постанова набирає чинності з дня її опублікування.

Вибори сільських голів також відбудуться у Банюнинській сілраді Кам'янка-Бузького району, Семенівській сільраді Пустомитівського району та Пиратинській сільраді Радехівського району Львівської облрасті. Відповідні постанови ВРУ ухвалила також сьогодні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.