Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

dt.ua

Понеділок, 9 вересня 2013, 14:24

Міліція не побачила складу злочину у діях чоловіка, який 16 разів псував майно ОСББ "Чорний віл" (ВІДЕО)

Міліція розслідує лише три факти правопорушень громадянина Росії, який наразі проживає у Львові та псує майно ОСББ "Чорний віл" та б'є адміністрацію цього ОСББ.

Про це на прес-конференції повідомив управитель ОСББ «Чорний віл» Андрій Глуховський, передає кореспондент Варіантів.

В будинку на проспекті Чорновола, який обслуговує ОСББ "Чорний віл" встановлено майже півсотні камер. Завдяки цьому керівники ОСББ мають низку відеодоказів хуліганських дій пана Вольницького. Проте правоохоронні органи закривають одне за одним кримінальні провадження проти Вольницького.

"Якщо людині завдані тілесні ушкодження або Вольницький вчинив хуліганство, побив, погрожував, це для нас цивільно-правові відносини виходить – так трактує Шевченківський райвідділ", – заявив управитель ОСББ "Чорний віл" Андрій Глуховський.

На розгляді у слідчому відділі Шевченківського РВ міліції м.Львова було більше 30 кримінальних проваджень про низку кримінальних правопорушень, які були вчинені громадянином Росії  Вольницьким А.А. упродовж 2012-2013 років: систематичне побиття мешканців та працівників ОСББ, крадіжка та нищення майна ОСББ та інші.

Стосовно дій чоловіка, Шевченківський райвідділ надсилав відповіді керівникам ОСББ, щоб з хуліганом провели профілактині бесіди.

Зокрема, міліція не бачила складу злочину в тому, що чоловік, за словами керівників ОСББ, вкрав блокіратор з колеса свого автомобіля.

Конфлікт розпочався минулого року з того, що Вольницький ставив на підземний паркінг 2-3 автомобілі, маючи одне паркомісце. Тоді ОСББ ввело плату за паркування 125 грн. За словами керівника ОСББ Андрія Глуховського, Вольницький відмовився платити кошти і блокував в'їзд на підземну парковку.

"Вольницький побив нашого консьєржа, виїжджаючи з паркінгу, вкравши майно ОСББ здійснив наїзд на мене, це було в листопаді минулого року, і втік з місця події. З урахуванням всього він робив це під відеокамерами", –  повідомив управитель ОСББ "Чорний віл" Андрій Глуховський.

Розмір штрафів приймали мешканці, тому за 16 фактів псування майна з Вольницького ОСББ "Чорний віл" вимагає майже 300 тисяч гривень (разом із вартістю зіпсованого майна та інших боргів). Чиста сума штрафів становить 160 тисяч гривень.

Також є відео, де Вольницький вдарив стільцем управителя ОСББ "Чорний віл" Андрія Глуховського.

Сам Вольницький прийшов на прес-конференцію, але у прес-клуб його не впустили, аргументуючи це тим, що чоловік неадекватний.

Крім цього, Андрій Вольницький звертався у міліцію з прохонням перевірити чи не перевищує керівництво ОСББ своїм службовим становищем.

"Стосовно звернень Вольницького, вони були до нас з приводу незаконної діяльності ОСББ "Чорний віл" і встановлення незаконних штрафів, перевірка зловживання посадовою владою посадовими особами ОСББ "Чорний віл"", - заявив в. о. начальника Шевченківського райвідділу міста Львова Євген Березін.

12 вересня 2013 року мешканці ОСББ «Чорний віл» пікетуватимуть  ГУ МВСУ у Львівській області  та прокуратуру Львівської області з вимогою вжити до правопорушника передбачені кримінально-процесуальним кодексом України правові заходи.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.