Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

carpathians.eu

Вівторок, 10 вересня 2013, 16:29

Конкурс з продажу ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал» відбудеться 2 жовтня

Конкурс з продажу пакета акцій ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал» відбудеться 2 жовтня 2013 року.

Таке рішення було прийнято вчора, 9 вересня, на першому засіданні конкурсної комісії з продажу пакета акцій ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство “Полімінерал», передає прес-служба Львівської ОДА.

Під час засідання також було прийнято ряд інших рішень, зокрема визначено початкову ціну пакета акцій та установлено крок у розмірі 1% від неї, за яким здійснюється збільшення учасниками конкурсу вартості пакета акцій, що становить 92,3%, а також визначено фіксовані умови конкурсу, в тому числі з врахуванням пропозицій ОДА.

Як передають деякі ЗМІ, на придбання підприємства націлився Олег Бахматюк, власник «Ukrlandfarming», одного з найбільших орендаторів земель сільсько-господарського призначення, що займається виробництвом зерна та розведенням великої рогатої худоби.

До слова, за повідомленням Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА, на території колишнього Стебнцького ДГХП «Полімінерал», нині - ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал», виникла загроза аварійної ситуації.

За даними Держгірпромнагляду в 2013 році на підприємстві припинено роботи з реалізації «Комплексного проекту консервації рудника № 2 і рекультивації порушених гірничими роботами земель у зоні його діяльності за бюджетною програмою «Реструктуризація та ліквідація об?єктів підприємств гірничої хімії і здійснення невідкладних природоохоронних заходів». З 2004 року Стебницьке ДГХП «Полімінерал» було виконавцем даних робіт, загальна вартість яких становить 162 млн. грн. Протягом 2004-2012рр. щорічно підприємство отримувало від 6 до 17 млн. грн. На 2013 рік в Державному бюджеті для виконання вищевказаних робіт було закладено 18 млн. 958 грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.