Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ei.com.ua

Середа, 11 вересня 2013, 18:21

Бюджет Львівщини недовиконується майже на 30 млн. грн.

Недовиконання обласного бюджету Львівської області на сьогоднішній день становить 29 млн. грн. 

Про це сьогодні, 11 вересня, на брифінгу повідомив заступник директора департаменту фінансів Львівської ОДА Іван Нос, інформує кореспондент Варіантів.

"Доходів, що цьогодні рахуються при визначенні міжбюджетних транфертів сьогодні недопоступило 9 млн. 463 тис. грн., а доходів, які не враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів, недопоступило 20 мільйонів 135 тис. грн. Разом недовиконання обласного бюджету на сьогоднішній день становить 29 мільйонів гривень", - повідомив Нос. 

Серед платежів до обласного бюджету, які не виконуються, Нос, зокрема, назвав податок на прибуток комунальних підприємств - недопоступило 4,4 млн.грн., частина чистого прибутку - 3,3 млн. грн., плата за надання адміністративних послуг - 4,3 млн. грн., надходження від орендної плати за користування ціннісним майновим комплексом власності спільних територіальних громад Львівщини - 4,7 млн. грн.

Спеціальний фонд обласного бюджету, за словами Носа, при плані 53,5 млн. грн. виконаний на 66,5% - надійшло 35 млн. грн.

За словами Носа, є труднощі з надходженням коштів від першої реєстрації транспортного засобу та податку із власників транспортних засобів - при плані 30 млн. грн. поступило 23 млн. 900 тис. грн., від екологічного податку при плані 11 млн. 478 тис. грн. поступило 7 млн. 318 тис. грн.

Зменшення надходжень до обласного бюджету, за словами чиновника, пояснюється низкою законодавчих заходів, які минулого року були запропоновані до формування обласного бюджету.

Нос додав, що близько 300 млн. грн. не вистачає коштів на захищені статті видатків. Також, за його словами, лише 30 млн грн. із 160 млн. грн, передбачених у цьому році на фінансування обласних програм профінансовано на сьогоднішній день.

Нагадаємо, нещодавно експерти говорили про значні відставання в бюджеті Львівської області. 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.