Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

epochtimes.com.ua

Четвер, 12 вересня 2013, 16:40

У Львові відбудеться перший Фестиваль піци

На львівській площі Ринок 5 жовтня відбудеться перший Фестиваль піци, приурочений до 15-ліття мережі ресторанів «Піца Челентано». Після нашого міста Фестиваль помандрує іншими містами України, де є заклади цієї мережі. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На території Фестивалю ходитиме власна валюта – піца-токени, яку можна заробляти та витрачати на сувеніри та піцу. Зокрема, це можна буде зробити у міні-паркові Pizza Land на відкритих тематичних «атракціонах». Вже зараз на фестивалі «Львівська забава» можна спробувати свої сили у першому з них – «Піца-твістер» працює при вході до Парку культури.

За 15 років у мережі «Піца Челентано», яку заснували львів’яни, було виготовлено рекордну кількість піц – очікується, що на Фестивалі буде спечено стомільйонну піцу.

У фестивалі братимуть участь майстри італійської піци з Неаполя. Вчора до Львова прибув піца-маестро зі світовим ім'ям, співорганізатор Фестивалю піци у Неаполі, засновник школи піцайоло та групи піца-акробатів «Franco's Pizza» пан Франко Ворія.

Для того, щоб анонсувати свою участь у фестивалі піци у Львові, а також щоб допомогти зібрати кошти на реанімобіль для обслуговування онкохворих дітей «Чорнобильської лікарні» міста Львова у п'ятницю, 13 вересня, з 19:00 до 21:00 год у ресторані «Pizza Celentano Ristorante» (вул. Галицька, 1) можна буде замовити піцу «Ді маестро» від пана Франко. Засновник «Franco's Pizza» обіцяє незабутнє шоу для гостей фестивалю.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.