Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

wikimapia.org

П'ятниця, 13 вересня 2013, 16:13

На Тракті Глинянському знайшли нове приміщення для дільничного пункту міліції

Дільничний пункт міліції розташують на вул. Тракт Глинянський, 161а, проте місто ще юридично не виділило цього приміщення, а депутат по цьому округу сумнівається, що дільничний працюватиме у новому приміщенні.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

В червні дільничний пункт міліції Личаківського райвідділу припинив свою діяльність у школі-садку «Провесінь» на вулиці Тракт Глинянський.

Після цього пункт міліції хотіли перенести у приміщення на Тракті Глинянському, 161а, проте це приміщення було незаконно захоплене одним ТзОВ.

Наразі ТзОВ звільнило приміщення, а в. о. голови Личаківської районної адміністрації спільно з депутатом Юрієм Кужелюком скерували листи, аби управління комунальної власності ЛМР виділило приміщення на вулиці Тракт Глинянський, 161а, для дільничного пункту міліції Личаківського райвідділу.

За словами дупутата округу, до якого входить Тракт Глинянський, крім проблеми з приміщенням, є й проблема з кадрами.

"Друге питання – це змусити міліції, щоб там сидів черговий. Трирічна практика показує, що черговий там не хоче сидіти, тому що не хоче. Начальники міліції міняються як рукавички, але тим не менше там хтось мусить чергувати. Потрібно, щоб черговий сидів хоча б дві чи три години, бо був інцидент, вкрали табличку з дільничного пункту", – заявив депутат Юрій Кужелюк.

Нагадаємо, з червня на вулиці Тракт Глинянський дільничний пункт міліції Личаківського райвідділу припинив свою діяльність у школі-садку «Провесінь» на вулиці Тракт Глинянський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.