Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

avianews.com.ua

Понеділок, 16 вересня 2013, 15:47

Wizz Air відкриє нові рейси зі Львова у п'яти напрямках

Дочірня компанія угорської Wizz Air - "Візз Ейр Україна" - сьогодні оголосила, що 30 квітня 2014 відкриє у Львові свою третю базу в Україні, а також рейси на нових напрямках.

Крім рейсів, які авіакомпанія виконує на сьогоднішній день зі Львова до Венеції Тревізо, Дортмунд і Мілан Бергамо, "Візз Ейр Україна" оголосила відкриття одразу п'яти нових напрямків - в Неаполь, Рим (Італія), Валенсію, Барселону Жірону (Іспанія) і в Кутаїсі (даний рейс підлягає затвердженню з боку органів державної влади).

Спочатку у Львові базуватиметься один літак Airbus 320. Таким чином, новий літак буде обслуговувати 8 маршрутів і, як очікується, в 2014 році перевезе понад 300 тис. осіб.

Квитки на 5 нових рейсів вже можна придбати на сайті wizzair.com за ціною від 309 гривень (в один бік, з урахуванням усіх податків та зборів).

Джерело: Коммерсантъ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.