Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

svoboda.lviv.ua

Четвер, 19 вересня 2013, 12:27

"Експрес" пресує "Свободу", щоб та дозволила "Інтерпресу" продавати цигарки, ? Гутник

Сьогодні на сесії міськради з депутатський запитом виступив свободівець Андріян Гутник, який заявив, що Ігор Починок порозумівся з владою та зводить наклеп на Свободу, щоб та погодила додаткові місця для кіосків "Інтерпрес" та дала їм дозвіл на продаж тютюну.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

«Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді обурена фактом систематичного тиску на партію з боку головного редактора газети "Експрес" Ігоря Починка. На жаль, ми змушені констатувати, що улюблена газета українців перетворюється на бейсбольну биту у руках режиму", - заявив депутат ЛМР Андріян Гутник.

Також свобдівець звинуватив Ігора Починка у тиску, який зумовлений тим, що "Свобода" не ухвалила додаткових місць "Інтерпресу" та не дозволила продавати тютюнову вироби у цих МАФах.

Нагадаємо, 19 липня депутати Львівської міськради не погодили Інтерпресу списку додаткових місць для розташування газетно-журнальних тимчасових споруд.

Нещодавно газета "Експрес" опублікувала ряд негативних статтей про "Свободу". В одній з яких, зокрема, зазначалося, що ВО "Свобода" за дозвіл добувати сланцевий газ на Західній Україні американській компанії "Шеврон" пропонувала заплатити 450 мільйонів доларів

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.