Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Четвер, 19 вересня 2013, 12:42

Депутати міськради перенесли засідання сесії, вимагаючи присутності Садового на ньому

За пропозицією фракції «Свобода» пленарне засідання сесії львівської міськради перенесено на невизначений термін до моменту, коли в ньому візьме участь міський голова Львова Андрій Садовий.

Про це інформує кореспондент Варіантів.

За рішення про перенесення засідання проголосувало 65 депутатів міськради.
Натомість пропозиція фракції УДАР продовжити пленарне засідання набрала лише 6 голосів.

Голова фракції ВО «Свобода» Маркіян Лопачак у виступі зазначив, що Садовий зобов’язаний брати участь у засіданні, бо є питання, котрі неможливо розглядати без його участі. До того ж саме міський голова формує порядок денний сесії. Однак аналіз засвідчив, що Садовий саботує засідання і роботу на них. Так, із 716 питань, що виносилися на розгляд сесії, мер голосував лише за 97, тобто 13,5% .

«Ми вимагаємо від секретаря ради Василя Павлюка перенести до моменту, поки Садовий не буде присутній на сесії». – сказав Лопачак.

Перед тим, з’ясувалося, що картка Садового зареєстрована для участі в сьогоднішньому пленарному засіданні.

Нагадаємо, сьогодні мер Садовий відсутній на сесії у зв’язку з участю у днях Львова в Києві.

Нагадаємо, що депутати вже не вперше зривають пленарне засідання через відсутність міського голови. Так 25 квітня на пленарному засіданні депутати покинули сесію залу, коли побачили, що мер Львова Андрій Садовий відсутній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.