Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

Понеділок, 23 вересня 2013, 12:41

Транспортне кільце на Городоцькій-Шевченка прокладають "шаленими" темпами ? за місяць на 17%

Біля церкви Анни, що на Городоцькій, тривають ремонтно-будівельні роботи. За місяць транспортне кільце на вул Городоцькій-Шевченка проклали ще на 17%.

Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, транспортне кільце уже прокладено на 40%.

«Ступінь виконання робіт з будівництва транспортного кільця на вул. Городоцькій-Шевченка зараз оцінюють у 40%», - розповів Ігор Фалюта, в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської міськради.

Нагадаємо, на 19 серпня кільце на Городоцькій-Шевченка було прокладено на 23%. Тож за місяць будівельники виконали 17% загальної роботи щодо облаштування кільця.

Провівши нескладний розрахунок, можна зауважити, що, продовжуючи такими темпами, робітники завершать прокладання кільця за 3,5 місяці. Тобто, орієнтовно десь у січні 2014 року.

До слова, 19 серпня прес-служба міськради повідомляла, що завершення будівництва транспортного кільця планується у жовтні. Сьогодні, 23 жовтня, у повідомленні прес-служюи йдеться про те, що будівництво завершиться орієнтовно в листопаді.

Нагадаємо, замовником робіт є управління капітального будівництва Львівської міськради, а виконавцем - ПАТ «ЛСБМУ-1».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.