Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

news-realty.com

Понеділок, 23 вересня 2013, 13:58

Заступником голови Залізничної районної адміністрації призначено Ірину Гримак

Ірину Гримак призначено заступником голови Залізничної районної адміністрації. Відтак, на неї зі завтрашнього дня буде покладено виконання обов’язків керівника району.

 

Про це сьогодні розповів міський голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

«Наразі ведеться слідство. Як тільки стало відомо, що тривають слідчі дії, я своїм розпорядженням створив робочу групу і відсторонив від виконання обов’язків керівника району. Заступник ще два тижні перед тим написав заяву на звільнення. Ця заява, звичайно, була підписана. Але справу проти нього будуть розслідувати, як проти урядника.

Сьогодні буде представлення нового заступника у Залізничному районі – це пані Ірина Гримак, яку ми переводимо зі Шевченківського району. Із завтрашнього дня на неї буде покладено виконання обов’язків керівника району. До цього часу три дні виконання обов’язків проводила пані Ірина Чілімова, керівник Галицького району. Слідчі дії будуть тривати, ми всіляко будемо сприяти правоохоронним органам. Важливою є кінцева правда, бо це неординарна подія. Я надіюсь на об’єктивне розслідування і рішення суду.

Моя позиція чітка: якщо хтось займається хабарництвом, він буде покараний, не зважаючи на жодні процеси, працювати в органах місцевого самоврядування, не буде», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, попереднього заступника і голову Залізничної районної адміністрації взяли на хабарі.

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.