Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

truskavetsclub.info

Понеділок, 23 вересня 2013, 22:51

Місто купить будинок вартістю майже 2 мільйони для створення дитячого будинку сімейного типу

Місто купить будинок площею 268,2 кв. м та вартістю майже 2 мільйони гривень для створення дитячого будинку сімейного типу.

Таке рішення прийняли депутати Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Так міська рада ухвалила:

1. Придбати житловий будинок загальною площею 268,2 кв. м, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Тракт Глинянський, 59 за ціною 1798355 (один мільйон сімсот дев’яносто вісім тисяч триста п’ятдесят п’ять) грн. 34 коп.

2.  Встановити, що покупцем по договору купівлі-продажу будинку, зазначеного у пункті 1 цієї ухвали, є територіальна громада м. Львова в особі Львівської міської ради, а платником – відділ у справах дітей департаменту гуманітарної політики.

3. Уповноважити Тимківа Ростислава Богдановича – начальника відділу у справах дітей департаменту гуманітарної політики – укласти та підписати договір купівлі-продажу житлового будинку, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Тракт Глинянський, 59, з правом визначати на власний розсуд інші умови договору купівлі-продажу та у встановленому порядку зареєструвати право власності територіальної громади м. Львова в особі Львівської міської ради на цей житловий будинок.

4. Передати придбаний житловий будинок для обслуговування на баланс комунального підприємства за місцем розташування.

5. Контроль за виконанням ухвали покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.