Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 24 вересня 2013, 16:52

Фаріон оскаржуватиме рішення суду, за яким вона має виплатити комуністу 20 тис. грн.

Народний депутат від "Свободи" Ірина Фаріон подаватиме апеляційну скаргу через безпідставність задоволення позову.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

"Ми обов'язково подаватимемо апеляцію, оскільки позов задоволено безпідставно. Комуніст жодним чином не підтвердив та не обґрунтував розмір завдання йому моральної шкоди. Не було надано жодних доказів. Тому вважаю рішення суду тенденційним та таким, що ухвалене за безпосередньої вказівки із владних кабінетів", – зазначив представник Ірини Фаріон у суді Назар Павлюк.

Сама ж Ірина Фаріон заявила: "Рішення суду щодо компенсації комуністові морального збитку наснажує, тому я і далі провадитиму свою політичну діяльність саме в такому дусі".

"Мене абсолютно не дивує рішення суду щодо стягнення коштів на користь комуніста Зубчевського, адже нині в Україні маємо демонстративне панування союзу кримінальної орди і капіталістично-православного комунізму. Цим рішенням я навпаки наснажена, тому й далі активно провадитиму свою політичну діяльність саме в такому дусі. Ця нечисть не заслуговує на иншу оцінку, ніж я їй дала до цього", - прокоментувала рішення суду Ірина Фаріон.

Парламентар також додала, що підтвердженням ницости комуністів є брехлива та пропагандивна подача інформації щодо самої суті рішення суду: "Фактично потрібно компенсувати 20 тисяч гривень за слово "виродок" (у таку ціну суд оцінив грошовий еквівалент цього питомо українського слова), а не за буцімто образу російськомовних українців, які у своїй більшості є притомними та адекватними людьми, а не такими, яких їх намагаються представити сучасні лєнінці".

Нагадаємо, суд Шевченківського району Львова частково задовольнив позов, який пред'явив нардеп від КПУ Олександр Зубчевський до нардепа від "Свободи" Ірини Фаріон за її висловлювання щодо нього, адже вона назвала комуніста "виродком".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.