Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

poltava.pl.ua

Вівторок, 24 вересня 2013, 17:23

В Україні опалювати бюджетні установи розпочнуть 5 жовтня, а житлові будинки ? 15 жовтня

В Україні опалення бюджетних установ розпочнеться 5 жовтня, а житловий фонд на десять днів пізніше − 5 жовтня.

Про це сьогодні під час виїзної наради повідомив віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, передає РБК-Україна.

"В цілому по країні сьогодні вже оновлено 474 км тепломереж - це 99% від плану. Зараз завдання на найближчий тиждень на 100% закінчити роботи і бути готовими з 1 жовтня до прокачування системи. Згідно з чинним законодавством, опалювальний сезон починається тоді, коли три дні поспіль середня температура тримається 8 градусів. Ми ставимо завдання з 5 числа розпочати опалення у школах, дитсадках і лікарнях, а орієнтовно з 15 числа подати тепло в житлові будинки", - сказав Вілкул.

Також він зазначив, що в цьому році "Київенерго" за інвестиційною програмою замінило на нові 27 км тепломереж.

"Всього до початку опалювального сезону будуть завершені роботи по заміні 32 км теплотрас. Завдяки цьому в три рази зменшаться втрати тепла на цих дільницях", - додав Вілкул.

Також директор СВП "Київські теплові мережі" Київенерго" Євген Глушак повідомив, що в 2013 р. на перекладку труб витрачено 200 млн грн.

"Ми в цьому році перевели близько 80 км труб. ...В цьому році на перекладку тепломереж компанія витратила 200 млн грн", - зазначив він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.