Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Суди

xvatit.com

Вівторок, 24 вересня 2013, 17:41

З 1 жовтня місцеві і апеляційні загальні суди відправлятимуть повістки з допомогою есемесок

З 1 жовтня у всіх місцевих та апеляційних загальних судах почнеться реалізація проекту з відправлення судами смс-повідомлень учасникам судового процесу (кримінального провадження).

Про це йдеться у наказі Державної судової адміністрації України № 119,  повідомляє прес-служба відомства.

Пілотне впровадження проекту Державна судова адміністрація України спільно з ДП «Інформаційні судові системи" почала в червні 2013 року. Зараз проект випробовується в чотирьох українських судах - Печерському районному суді Києва , Автозаводському районному суді міста Кременчука , Ялтинському міському суді АРК і Апеляційному суді Дніпропетровської області.

Відправка учасникам судового процесу ( кримінального провадження ) текстів судових повісток у вигляді SMS- повідомлень відбувається згідно із затвердженим наказом Державної судової адміністрації України від 1 червня 2013 № 73 Порядку направлення учасникам судового процесу ( кримінального провадження ) текстів судових повісток у вигляді SMS -повідомлень.

До слова, у квітні Львівська міськрада ввела смс-інформування, яке з цього часу надає Центр адміністративних послуг міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.