Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

podrobnosti.ua

Четвер, 26 вересня 2013, 11:32

Тягнибок займатиметься підготовкою заявки Львівщини на Олімпіаду-2022

Народного депутата Андрія Тягнибока ввели до складу організаційного комітету з питань підготовки пропозицій до проекту заявки про здобуття права на проведення у 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор. 

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Віктора Шемчука "Про внесення змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 14 червня 2013 року № 351/0/5-13 «Щодо реалізації національного проекту «Олімпійська надія - 2022» у Львівській області» від 20 вересня 2013 року.

У розпорядженні йдеться, що Андрія Тягнибока ввели до Організаційного комітету на підставі його листа. 

Також до Організаційного комітету Шемчук ввів нещодавно призначеного голову Турківської районної державної адміністрації Михайла Коня, а вивів з комітету уже звільненого голову Турківської РДА Володимира Гребенюка. До слова, раніше Шемчук підписав подання про звільнення голови Турківської РДА Володимира Гребенюка через незаконне оздоровлення дітей в районі за кошти бюджету.  

Крім цього, зі складу робочої групи з питань підготовки пропозицій до проекту заявки про здобуття права на проведення у 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор (надалі - Робоча група) виведено Ореста Середу, Тараса Сиротинського, Ігоря Цейтліна.

Замість них до складу Робочої групи ввели Ростислава Ступницького - директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації, Миколу Гнатіва - начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області, а також Ігоря Базарника - директора департаменту житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.