Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

expres.ua

Четвер, 26 вересня 2013, 12:47

Міліція шукає водія "Нісана", який скоїв ДТП біля Львова та втік

Правоохоронці просять зголоситися очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 24 вересня близько 18.15 годину на автодорозі Львів-Брюховичі.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Співробітники відділу розслідування ДТП Слідчого управління ГУ МВС України у Львівській області проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 24 вересня 2013 року о 18.15 годині на автодорозі сполученням Львів-Брюховичі в районі її перехрестя з другорядною дорогою, яка веде до села Збиранка та Голосіївського кладовища.

Тоді відбулося зіткнення автомобіля «Nissan Primera» (реєстраційний номер 001-59 ТС), яким керував невстановлений водій, з автомобілем «Volkswagen Golf».

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажири автомобіля «Volkswagen Golf» - тілесні ушкодження.

Після цієї ДТП невстановлені водій та пасажири автомобіля «Nissan Primera» втекли з місця пригоди.

З метою встановлення водія та пасажирів автомобіля «Nissan Primera», встановлення істини у кримінальному провадженні та всебічного, повного, об’єктивного розслідування, закликаємо громадян, які стали очевидцями ДТП або володіють будь-якою інформацією про водія автомобіля, зголоситися та повідомити про це у міліцію за номером 102, або звернутися у Львівське міське управління міліції (м. Львів, вул. С. Бандери, 1, кабінет №66) до старшого слідчого відділу розслідування ДТП СУ ГУ МВС України у Львівській області Стружа П. В.. або за номером телефону 067 68 90 115 – з 9.00 до 18.30 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.