Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

ua.korrespondent.net

Середа, 2 жовтня 2013, 14:29

Прокуратура перевіряє факт влучання снаряду в озеро під час навчань за участі Януковича

Львівська прокуратура з нагляду за дотриманням законодавства у воєнній сфері проводить перевірку про використання зброї і боєприпасів під час тактичних навчань 1 жовтня на Яворівському полігоні Львівщини.

Про це радіо "Свобода" повідомили у прес-службі прокуратури.

При цьому у прокуратурі зазначили, що відомостей про те, що за межі полігону потрапив снаряд, наразі немає. Триває перевірка.

Військові в коментарі радіо "Свобода" припускають, що браконьєри використали момент навчань і заглушили рибу.

Вчора жителі Грушева на Львівщині заявили про вибух снаряду з полігону біля їхнього села, розташованого за 17 км від полігону.

На березі були рибалки, які не постраждали, але потужний вибух заглушив рибу в озері. 

Водночас Міноборони України заперечує інформацію про те, що під час візиту Віктора Януковича під час військових навчань в озеро в селі Грушів потрапила ракета.

Тактичні навчання на Яворівському полігоні за участю Президента Віктора Януковича вчора тривали півтори години, протягом яких постійно стріляли, вибухали снаряди. Перший постріл зробив сам Президент.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.