Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Четвер, 3 жовтня 2013, 15:42

Міністра палива та енергетики неприємно вразила львівська "гостинність"

Міністр палива та енергетики України Едуард Ставицький виступив перед депутатами на сесії Львівської облради після 5 годин очікування. 

Про це сьогодні, 3 жовтня, із засідання сесії Львівської облради інформує кореспондент Варіантів.

«Я розумів, що місто Львів дуже гостинне, але нарешті на п’яту годину дочекався зустрічі з вами», - сказав Ставицький на початку свого виступу.

Під час виступу міністр зазначив, що вже внесені правки до проекту угоди про видобуток вуглеводнів. Він, зокрема, наголосив, що 10% від прибутку з видобутку вуглеводнів буде спрямовуватись місцевим радам.

Серед переваг підписання угод із «Шеврон» Ставицький назвав енергетичну незалежність України та включення її в єдиний енергетичний простір ЄС.
Чиновник попросив «не зважати на аргументи «Українського вибору» та інших подібних політичних сил» при погодженні підписання угоди.

Нагадаємо, питання про розподіл вуглеводнів чи, іншими словами, щодо видобутку сланцевого газу на Олеській площі внесено до порядку денного на сесії Львівської обласної ради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.