Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

insurance.lviv.ua

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 12:50

Кабмін вирішив, що за дороги тепер відповідатимуть облдержадміністрації

Кабмін ухвалив розпорядження "Про передачу автомобільних доріг загального користування місцевого значення", яким передбачено передачу автомобільних доріг загального користування місцевого значення (обласні та районні) зі сфери управління "Укравтодору" облдержадміністраціям.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

"Відповідно до цього розпорядження буде передано автомобільні дороги загального користування місцевого значення (обласні та районні) зі сфери управління "Укравтодору" до Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, а також Севастопольської, державних адміністрацій. Окрім цього, важливо й те, що документом визначено фінансування "Укравтодором" робіт із експлуатаційного утримання цих автодоріг до кінця 2013 р. та прогноз видатків "Укравтодору", Раді міністрів Криму, обласним та Севастопольській держадміністрацій на утримання автомобільних доріг загального значення (дороги між населеними пунктами) при формуванні проекту державного бюджету України на 2014 р.", - повідомив міністр інфраструктури України Володимир Козак.

Розпорядження набере чинності одночасно із законом України щодо розподілу функцій з управління автомобільними дорогами загального користування після ухвалення законопроекту Верховною Радою.

Нагадаємо, також Кабмін схвалив проект змін до Бюджетного кодексу України, яким пропонується на черговий рік затверджувати обсяг субвенцій на дороги окремо лише по АР Крим, обласним бюджетам та бюджетам міст Києва та Севастополя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.