Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

tsn.ua

Понеділок, 7 жовтня 2013, 17:31

Підприємство "Львівгаз" ліквідовує 13 філій

Підприємство з газопостачання та газифікації ПАТ "Львівгаз" ліквідує 13 філій - управлінь по експлуатації газового господарства.

Про повідомила компанія в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, пише Коммерсантъ.

Ліквідації, зокрема, підлягають: Сокальське, Радехівське, Кам'янка - Бузьке, Старосамбірське, Мостиськах, Городоцьке, Жовківське, Бориславське, Жидачівського, Перемишлянське, Миколаївське, Бродівське і Золочівське управління по експлуатації газового господарства.

"Львівгаз" обслуговує розподільні газові мережі на території Львівської області, надає послуги з газифікації, поставляє природний газ.

НАК "Нафтогаз України" належить 27,55 % акцій облгазу, кіпрській Materon Ltd - 22,85 % акцій, ПрАТ "Газтек", ПрАТ " Агропромкомплект", АТ "ТерноПромСервіс" , ПрАТ "Ролюкс" - по 10,6 % акцій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.