Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Погода

unian.ua

Вівторок, 8 жовтня 2013, 13:07

"Бабине літо" в Україні продовжиться до 15 жовтня, ? Гідрометцентр

В Україні "бабине літо" і, відповідно, потепління триватиме до 15 жовтня. 

Про це сьогодні повідомила начальник відділу метеорологічних прогнозів Гідрометцентру Людмила Савченко, передає РБК-Україна.

"Немає чітко визначених критеріїв визначення бабиного літа, визначеної температури. Зараз можна вважати початком бабиного літа. До кінця цього тижня і до 15 жовтня ми очікуємо таку погоду, як зараз. Тільки 11 жовтня на Прикарпатті та у деяких північних районах очікуються невеликі опади, але вже з 12 числа дощі припиняться. Нічна температура складе 3-9 тепла, заморозки можливі лише найближчої ночі, а денна температура становитиме 12-18 тепла, а на Закарпатті, Прикарпатті, на Півдні та в Криму температура буде до 20 градусів", - сказала Савченко.

Також вона підкреслила, що, швидше за все, Україну чекає тепла зима.

"У нас немає підстав стверджувати, що ця зима буде найхолоднішою за останні 100 років. Навпаки, у нас вчені кажуть, що зима буде близькою до своїх звичайних температур, навіть в такі місяці січень-лютий середньомісячна температура може бути вище норми", - додала Савченко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.