Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 8 жовтня 2013, 14:38

Частину дороги на Замарстинівській готують до бетонування (ФОТО)

Частину вулиці Замарстинівської готують до бетонування та брукування, а на решті дороги ще міняють комунікації, проте роботи повинні завершити до кінця року.

Про це на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає кореспондент Варіантам.

Міський голова назвав ділянку дороги вул. Богдана Хмельницького - вул. Замарстинівська, де проводять ремонтні роботи, однією із найскладніших.

"Тут знаходиться дуже багато комунікацій. Повністю все міняється. Вже по вулиці Замарстинівській фактично закінчений великий об'єм робіт. Вже починають готувати під залиття бетону, будуть вмощувати плити, будуть повертати бруківку. Тому, як і анонсовано, до кінця року роботи мають бути завершені", – розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, ремонтні роботи розпочали ще 8 липня. Відтак, перекрили вулицю Б.Хмельницького на ділянці від площі Осмомисла до Мулярської та вулицю Замарстинівську на ділянці від Мулярської до Гайдамацької.  

Крім цього, казначейство блокує кошти, які місто скерувало на ремонт доріг у співпраці з ЄБРР на вулиці Городоцькій, Бандери-Коперника, Замарстинівській та Хмельницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.