Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мисливські угіддя

stuffpoint.com

Вівторок, 15 жовтня 2013, 10:45

Львівська облрада надала в незаконне користування понад 35 га мисливських угідь, ? прокуратура

мисливські угіддя

Прокуратура Львівської області провела перевірки додержання Львівською обласною радою вимог чинного законодавства при прийнятті рішень щодо надання у користування мисливських угідь.

За наслідками цієї перевірки, 13 червня поточного року прокуратурою області заявлено позов у Господарський суд м.Києва про визнання незаконним та скасування рішення Львівської обласної ради №616 від 23.10.2012 ”Про уточнення терміну користування мисливськими угіддями (Стрийське міжрайонне ТМіР “Лісівник”).

Як інформує прес-служба прокуратури Львівської області, відповідно до цього рішення вказаному товариству передано у користування мисливські угіддя площею 35 491 га строком на 15 років. 

Крім того, прокуратурою в суді ставилось питання про визнання незаконним та скасування договору про умови ведення мисливського господарства, укладеного 19.11.2010 між Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та Стрийським міжрайонним ТМіР “Лісівник”.
Відтак, 19 вересня суд підтимав позицію прокуратури Львівської та задоволив позовні вимоги у повному обсязі.

Таким чином, після набрання зазначеним рішенням суду законної сили, 35 491 га мисливських угідь буде повернуто з незаконного користування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.