Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобицьке державне музичне училище ім. В. Барвінського

bpart.kiev.ua

Середа, 16 жовтня 2013, 19:09

Кандидат на посаду директора Дрогобицького державного музучилища ім. В. Барвінського вдарив студента ? вчителі

Дрогобицьке державне музичне училище ім. В. Барвінського

Завідувач денного відділення Дрогобицького державного музичного училища ім. В. Барвінського Роман Кабал вдарив студента по обличчю.

Про це йдеться у запиті про звернення педагогічних працівників комунального закладу «Дрогобицького державного музичного училища ім. В Барвінського» щодо подання кандидатури М. Ластовецького на посаду нового директора училища, котрий сьогодні розглядався на засіданні комісії з питань культури Львівської облради.

Кабала був кандидатом на посаду нового директора училища, але в силу останньої події педадагоги навчального закладу планують зняти його кандидатуру, − йдеться у запиті.

«Справа почалася з негідного вчинку завідувача денного відділення Кабала Романа Васильовича, який здійснив фізичне насилля до студента відділу народних інструментів Володимира Новацького, вдаривши його по обличчю», − повідомляється у запиті.

Зауважимо, що у попередніх запитах, надісланих педагогами йшлося про те, щоб Кабала Романа призначили на посаду директора училища.

Комісія вирішила, що даний факт належить до компетенції правоохоронних орагнів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.