Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 17 жовтня 2013, 14:59

Садовий обіцяє вирішити проблему Грибовичів за два роки за умови, якщо йому не будуть заважати політики

Якщо буде єдність усіх політичних сил Львівщини, то за два роки можна буде вирішити питання Грибовицького сміттєзвалища, адже будівництво нового сміттєзвалища триватиме рік і ще рік прийдеться потратити на проектну документацію.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, доповідаючи щодо забезпечення виконання заходів із закриття та рекультивації Львівського міського сміттєзвалища на сесії Львівської облради.

Побудова нового сміттєзвалища, за даними фахівців, коштуватиме орієнтовно 300 млн. грн, зазначив Садовий.

Мер Львова повідомив, що владі міста від заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича надійшов лист, в якому пропонувалося 7 ділянок для вибору сміттєзвалища. Міська влада вибрала три з них. По цих ділянках будуть працювати, аби поставити там новий завод, сказав Садовий.

Депутати облради почали питати Садового, зокрема, про те, чому міська влада затягує з проблемою сміттєзвалища. Садовий сказав, що у цій проблемі не є крайньою міська влада -  крайніми є всі.  

Нагадаємо, сьогодні депутати Львівської облради планують ухвалити програму поетапного закриття Грибовицького сміттєзвалища.                                    

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.