Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

даі

tsn.ua

П'ятниця, 18 жовтня 2013, 13:26

ДАІ з 21 жовтня почне перевіряти перевізників на готовність до осінньо-зимового періоду

даі

ДАІ з 21 жовтня 2013 року розпочне перевіряти перевізників на готовність до осінньо-зимового періоду.

Про це повідомила прес-служба ДАІ МВС України.

Повідомляється, що комплекс профілактичних заходів "Перевізник зима - 2013" триватиме з 21 жовтня по 21 листопада. У цей період будуть проведені перевірки підприємств-перевізників і суб'єктів господарювання на предмет виконання ними вимог законодавства у сфері безпеки дорожнього руху. Особлива увага приділятиметься питанням підготовки автотранспорту до використання в осінньо-зимовий період, заміни шин на зимові, справності зовнішніх світлових приладів, обігріву стекол та салону, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

У ході заходів будуть проведені інструктажі з перевізниками та водіями щодо дотримання вимог законодавства у сфері пасажирських перевезень і особливостей експлуатації рухомого складу в осінньо-зимовий період.

Також, здійснюватиметься посилений контроль за дотриманням правил дорожнього руху водіями автобусів, в першу чергу за дотриманням швидкісних режимів, перевезення пасажирів понад встановлену кількість, керування водієм автобусом без ліцензійної картки, перевезення пасажирів на маршруті протяжністю понад 500 км одним водієм, відхилення від визначеного маршруту руху тощо.

Крім того, ДАІ посилить контроль за дотриманням вимог безпеки під час організації та здійснення перевезень дітей упродовж зими.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.