Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

басейн

sport-oda.lviv.ua

П'ятниця, 18 жовтня 2013, 14:19

У Львові відкрили реконструйований комплекс плавальних басейнів спортивної бази Міноборони

басейн

Сьогодні, 18 жовтня, на території навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України відбулась урочиста церемонія відкриття реконструйованого комплексу плавальних басейнів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Близько двох років тому було відновлено 50-метровий відкритий плавальний басейн цього комплексу, а від сьогодні також запрацював єдиний в Україні відкритий басейн для стрибків у воду.

Участь в урочистому відкритті комплексу взяв заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль. Зокрема, він наголосив на унікальності даної події для спортивної Львівщини.

«Не так часто в останні роки відбуваються події, пов’язані з відкриттям масштабних спортивних споруд, якою є і цей реконструйований комплекс плавальних басейнів. Сподіваюся, що ця універсальна комплексна споруда упродовж багатьох років буде слугувати, як для розвитку спорту на Львівщині так і для оздоровлення його мешканців, навчання плаванню дітей та молоді. Переконаний, що саме тут народяться нові зірки львівського плавання, водного поло, синхронного плавання і, звичайно, стрибків у воду», – сказав у вітальному слові Вадим Гураль.

Також заступник керівника області зазначив, що відкриття цього комплексу стало можливим завдяки реалізації принципів державно-приватного партнерства, активній співпраці Міністерства оборони України та Фонду «Спортивна країна».

 

 

Зазначимо, що з нагоди відкриття відбулось урочисте перерізання символічної стрічки, показові виступи львівських плавців та представників водно поло. Також було виконано стрибок у воду з 10–метрової вишки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.