Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бандерівський стяг

zz.te.ua

Вівторок, 22 жовтня 2013, 11:47

Шеремета хоче повідбивати руки тим, хто зняв прапор УПА із флагштоку Львівської облради

бандерівський стяг

Депутат Львівської обласної ради від НРУ Святослав Шеремета хоче повідбивати руки тим, хто 14 жовтня зняв прапори УПА із флагштоків Львівської облради.

Про це депутат облради заявив 21 жовтня на засіданні постійної комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Львівської облради.

«Треба повідбивати руки тим, хто познімав прапори УПА та тим, хто дав наказ познімати прапори із флагштоків Львівської обласної ради!», - наголосив Святослав Шеремета.

На даний момент готується положення про підняття прапорів на флагштоках біля адмінбудинку Львівської облради. Дане положення дозволить під час національних свят підіймати червоно-чорні прапори УПА. Також під час приїзду іноземних делегацій та послів підійматимуться прапори тієї країни, яка в даний момент відвідує Україну.

Розробкою положення займається голова постійної комісії з питань депутатської діяльності етики та регламенту М. Барбара.

Нагадаємо, що 14 жовтня на флагштоках Львівської обласної ради поряд із державним прапором замайоріли червоно-чорні прапори. Фото прес-служби "Свободи".

 

Щоправда, станом на 13.30 цього ж дня прапори зняли. Фото Варіантів.

Варіанти звернулися до керівництва Львівської облради з офіційним запитом, в якому просять повідомити хто дозволив вивісити червого-чорний прапор 14 жовтня на флагштоках облради, а також хто зняв цей прапор.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.