Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

військові

crime.unian.net

Середа, 23 жовтня 2013, 11:48

Шемчук створив робочу групу для врегулювання комунальних проблемних питань на військових об'єктах Львова

військові

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук утворив робочу групи з врегулювання проблемних питань на об'єктах Міністерства оборони України в м. Львові

Про йдеться у відповідному розпорядженні голови Львівської ОДА Віктора Шемчука від 21 жовтня 2013 року №729/0/5-13.

Розпорядження підписане на виконання Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630. Тобто йдеться про комунальні проблеми на військових об'єктах міста Львова.

До складу робочої групи Шемчук включив першого затупника голови ОДА Богдана Матолича, начальника департаменту житлово-комунального господарства  ОДА Ігоря Базарника, в.о. начальника Західного територіального квартирно- експлуатаційного управління Міністерства оборони України Ростислава Кушлика, першого заступника мера Львова Олега Синютку тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.