Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вівці

wallpaperlaptop.blogspot.com

Четвер, 24 жовтня 2013, 09:55

На Львівщині через кордон незаконно намагалися ввезти овечі шкури

вівці

На Львівщини на пункті пропуску Шегині-Медика митники виявили у громадянина України велику партію овечих шкур.

Про це інформує прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Зокрема, у зону митного контролю Міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Шегині – Медика» на автомобілі Volkswagen Sharan із Польщі прибув громадянин України. Для перетину кордону він обрав смугу руху спрощеного митного контролю «зелений коридор».

Однак під час візуального огляду автомобіля у митників Міндоходів виникла підозра про можливе переміщення товарів, що підлягають обов’язковому декларуванню та митному оформленню.

У зв’язку з цим транспортний засіб було виведено зі смуги спрощеного митного контролю в спеціально відведене місце, де під час огляду в його багажному відділенні та в салоні було виявлено 60 шт. випрямлених овечих шкур різних розмірів, 193 хвости хутрових тварин та 421 пару взуття з випрямленої овечої шкіри різних розмірів. Загальна маса вилученого товару – 233 кг.

Отже, громадянин порушив встановлений порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю «зелений коридор», тобто намагався перемістити через митний кордон товари в обсягах, що перевищують неоподатковувану норму. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ст. 471 Митного кодексу України.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, товари вилучено, їх вартість буде визначено додатково.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.