Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

антонін догнал

apologet.in.ua

Вівторок, 29 жовтня 2013, 10:24

Шемчук має претензії до СБУ через секту Догнала

антонін догнал

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук розповів, що має претензії до Служби Безпеки України через діяльність так званих "підгорецьких отців".

Про це очільник області розповів в програмі "Люстрація" на телеканалі ZIK.

"Мені відома ситуація з сектою Догнала на Львівщині. Є дуже багато різноманітної інформації з приводу того з ким вони спілкуються, хто за них просить, хто з ними має спільні справи і так далі. Станом на сьогоднішній день у мене є певні претензії до Служби Безпеки України, оскільки недавно пан Догнал заявив про те, що він просить війська Російської Федерації та Білорусі ввести в Україну та навести конституційний лад. Чи тут є заклик? Чому не порушено кримінальне провадження? Ми про це говоримо уже три тижні з керівництвом СБУ", - зазначив Шемчук.

"Сьогодні є багато підстав, аби вважати, що міграційна служба недопрацьовує і працює неналежним чином. Претензії до керівника цієї служби у мене є, я йому ці претензії говорив - в контексті Догнала", - розповів голова ОДА. 

"Мати в Україні та Львівській області таку організацію, яка буде безнаказанно закликати керівників інших держав ввести сюди війська, не кажу про інші речі, які стосуються міжцерковного життя, - на такі речі повинні належно і негайно прореагувати правоохоронні органи", - сказав Шемчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.