Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

закрито

dentonbible.org

Вівторок, 29 жовтня 2013, 10:59

Російське товариство ім. Пушкіна має у Львові будинок, який місяцями не відкривається

закрито

Російське товариство ім. О. Пушкіна має будівлю на вулиці Короленка площею орієнтовно 600-700 метрів квадратних, яка майже не використовується.

Про це йшлося вчора, 29 жовтня, на засіданні комісії Львівської облради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності.

Зокрема, члени комісії розглядали звернення ГО "Російське товариство ім. О. Пушкіна" стосовно вжиття заходів та повернення будівлі на Короленка, 1а у Львові, яке нібито неправомірно захопила Львівська міська організація "Російське товарситво ім. О. Пушкіна".

"Приміщення постійно закрите. Його місяцями не відкривають. Інколи з приміщення лунають пісні, хоча не завжди російськомовні", сказав голова бюджетної комісії Ярослав Качмарик.

Депутати також припустили, що вся ситуація з доволі дивним захопленням може бути замилюванням очей і сворієдним відволікаючим маневром, який дозволить товариству залишити у своїй власності величезне приміщення орієнтовно на 600-700 метрів квадратних.

Тому члени комісії вирішили перенести розгляд питання на наступне засідання комісії, де запросять представників ГО "Російське товариство ім. О. Пушкіна" та Львівську міську організацію "Російське товариство ім. О. Пушкіна". 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.