Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

кепки

slando.ua

Середа, 30 жовтня 2013, 12:50

Департамент освіти Львівської ОДА закупив дитячі кепки у друкарні, ? депутат облради

кепки

Компанія, в якої закуплені кепки Департаментом освіти і науки ЛОДА, не займається продажем кепок та текстилю, лише поліграфічними та друкарськими  послугами.

Про це повідомила депутат Львівської обласної ради від фракції "Батьківщина" Ганна Костюк на пленарному засіданні ради.

За словами депутата, кепки були придбані для дітей для проведення  профільної школи лідерів учнівського самоврядування і вони коштували 40 гривень.

"Я зателефонувала на підприємство за телефонами які вказані на сайті підприємства і на накладній люб’язно наданій бухгалтерією Департаментом де мене запевнили що кепок не продають і не продавали. Тому прошу відповідні органи перевірити цей факт, а п.Брегіна доповісти чи це була службова недбалість чи відкат", розповіла Костюк.

Ганна Костюк також розповіла, що Департамент освіти закупив оптом книжки «Легенди старого Львова» за редакцією Ілька Лемка за 110 гривень за штуку. Однак у видавництві книгу продають за 80-90 гривень.

Накладну, яка доводить, що Департамент освіти закупив кепки у друкарні, подаємо нижче:

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.