Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хабар

pravda.lutsk.ua

П'ятниця, 1 листопада 2013, 11:27

Голові Залізничної райадміністрації Львова за хабарництво світить 5-10 років тюрми

хабар

Голову Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради, його заступника та заступника начальника відділу житлового господарства адміністрації судитимуть за ч.4 ст.368 КК України, яка передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Також статтею передбачено позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області

Нагадаємо, у вересні цього року голову Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради, його заступника та заступника начальника відділу житлового господарства адміністрації затримано на гарячому при одержанні хабара в загальній сумі 24 000 тис. грн.

Посадовці вимагали від директора приватного підприємства дану суму за за підписання актів виконаних підприємством ремонтно-будівельних робіт по вул. О.Степанівни, 35а в м.Львові та подальше здійснення оплати цих робіт за рахунок коштів спеціального фонду бюджету розвитку.

На разі обвинувальні акти відносно затриманих скеровано до суду.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.