Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кури-гриль

tsn.ua

П'ятниця, 1 листопада 2013, 12:00

Уже 30 осіб на Львівщині отруїлися курами-гриль із "Арсену" ? лабораторні дослідження тривають

кури-гриль

На Львівщині кількість осіб, які були госпіталізовані львівську лікарню з отруєнням через споживання курей-гриль з місцевого супермаркету, збільшилася до 30 осіб (серед них - 4 дітей).

Стан 1 особи – важкий з позитивною динамікою, 29 осіб, з них 4 дітей – середньої важкості, інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

У Львівській обласній інфекційній лікарні знаходжться 26 госпіталізованих осіб, з них 3 дитини (стан 1 особи – важкий з позитивною динамікою, 24 осіб, з них 4 дітей – середньої важкості).

У Самбірській центральній міській інфекційній лікарні знаходяться 4 госпіталізовані особи, з них 1 дитина (стан – середньої важкості).

За попередніми результатами розслідування спалаху встановлено, що всі постраждалі з 23 по 26 жовтня 2013 року споживали кури-гриль, які придбали в супермаркеті «Арсен» ТОВ “Альянс Маркет”, що розташований у м. Львові (вул. Чорновола, 93, Шевченківський район).

Працівники Держсанепідслужби у Львівській області обстежили 65 осіб, з них хворих – 33 особи, у тому числі 4 дитини. Крім того, вони здійснили позапланову перевірку кулінарного цеху супермаркету “Арсен”. За результатами перевірки 29 жовтня скерований адміністративний позов щодо застосування заходів реагування у Львівський окружний адміністративний суд.

Лабораторні дослідження проб харчових продуктів, води, змивів, матеріалу від хворих, контактних та декретованих осіб тривають.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

Протиепідемічні заходи продовжуються. Ситуація контрольована, йдеться у повідомленні Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Через масове отруєння правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.