Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бюджет львова

П'ятниця, 1 листопада 2013, 12:22

Виконком Львівської міськради вніс зміни до бюджету: замість ремонту доріг встановлять гранітні півкулі на пл. Григоренка

бюджет львова

Виконком Львівської міськради виділив майже 50 тис. грн на встановлення гранітних півкуль на площі Генерала Г. Григоренка. Раніше ці кошти передбачалися на реконструкцію та капітальний ремонт львівських доріг.

Відповідне рішення 1 листопада прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

Тобто виконком Львівської міськради вирішив забрати частину коштів, які передбачалися на реконструкцію та капітальний ремонт львівських доріг, а натомість направити їх (майже 50 тис. грн) на встановлення гранітних півкуль на площі Генерала Г. Григоренка. 

Крім цього, виконком міськради вирішив виділити 49, 98 тис. грн н акапітальний ремонт тротуарів на вулиці М. Коперника. Відповідну суму відрахують від коштів, які передбачалися на фінансування молодіжного житлового будівництва. Тож на цей проект Львівська міськрада виділить 2, 92 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.