Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Понеділок, 4 листопада 2013, 13:37

Правоохоронці шукають людину, яка повідомила про "замінування" двох судів у Львові

замінування

Правоохоронці проводять заходи, аби встановити особу, яка сьогодні, 4 листопада, здійснила неправдиве повідомлення про замінування приміщень двох судів у місті Львові.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Після проведеного обстеження приміщень і прилеглої до них території - вибухових пристроїв в будівлі Апеляційного суду Львівської області на площі Соборній, 7 та в будівлі Львівського апеляційного адміністративного суду на вулиці Саксаганського, 13 – не виявлено.

З приміщення Апеляційного суду Львівської області на площі Соборній, 7 було евакуйовано 80 працівників суду і 70 відвідувачів, з будівлі Львівського апеляційного адміністративного суду на вулиці Саксаганського, 13 було евакуйовано 42 працівники суду і 180 відвідувачів.

На даний час роботу обох судових установ відновлено.

Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Дане правопорушення передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи аноніма та з‘ясовують мотиви, які спонукали здійснити неправдиве повідомлення про замінування.

Нагадаємо, повідомлення про замінування надійшло сьогодні зранку.

До слова, з початку 2013 року, це вже 15 неправдиве повідомлення про замінування об’єктів у місті Львові.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.