Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 4 листопада 2013, 17:25

Садовий запевнив, що матиме добрі стосунки з Салом

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий похвалився хорошими стосунками із усіма головами ОДА і висловив сподівання, що такі ж стосунки будуть із новопризначеним головою ОДА Олегом Сало.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на брифтингу.

«Президент прийняв рішення. Я завжди вибудовував хороші відносини зі всіма головами Львівської ОДА, тому що це важливо для міста. Є надзвичайно багато питань, які потрібно вирішувати для міста. Під час розмови в четвер ми домовилися з Олегом Михайловичем, що в найближчі дні буде проведена робоча зустріч, під час якої я проінформую його про перелік головних проблем, які є і які потребують державної підтримки і буду надіятися, що ОДА буде активно та фахово працювати, тому що не можна ділити мешканців на одних чи на інших, вони всі є громадянами України і всі мають бути захищені зі сторони держави», – зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.