Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівська міськрада

Вівторок, 5 листопада 2013, 14:38

Посадовці Львівської міськради назловживали на 320 тис. грн. бюджету, ? прокуратура

львівська міськрада

320 тис. грн. витрачено з міського бюджету Львова внаслідок незаконних дій службових осіб управління капітального будівництва міськради.

Як інформує прес-служба прокуратури міста Львова, останні оплатили виконані підрядниками у 2011-2012 роках роботи з ремонту вулично-шляхової мережі, обсяг та вартість яких були завищені.

Зокрема, йдеться про ремонт та реконструкцію вул. Лесі Українки, вул.Богданівської, вул.Городоцької, проспекту Свободи та ряду інших об’єктів.

Відтак прокуратурою Львова за фактом зловживання службовим становищем згаданими посадовцями міської ради 29 жовтня зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК України.

Досудове розслідування доручено Франківському райвідділу міліції.

Нагадаємо, що загалом за наслідками згаданої ревізії у діяльності управління капітального будівництва ЛМР виявлено ряд фінансових порушень на загальну суму понад 1,2 млн. грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.