Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

unian.ua

Середа, 13 листопада 2013, 15:21

На перехресті у Львові правоохоронці потрапили у ДТП

дтп

Службовий автомобіль Державної служби охорони при ГУМВС України у ЛЬвівській області виїхав на зустрічну смугу у Львові на перехресті Гвардійського та Вітовського і зіткнувся з автомобілем «Інфініті ЕХ-35».

Про це повідомляє прес-служба Департаменту Державної служби охорони
при МВС України.

Унаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди транспортні засоби зазнали технічних пошкоджень. Один із міліціонерів охорони та пасажирка автомобіля «Інфініті ЕХ-35» отримали тілесні ушкодження й наразі доставлені в Центральну міську лікарню для надання медичної допомоги.

На місце події виїжджали представники УДСО при ГУМВС України у Львівській області, співробітники Державтоінспекції ГУМВС України у Львівській області та прокуратури міста Львова.

Наразі триває перевірка обставин ДТП.

Як йдеться у повідомленні прес-служби,  ДТП трапилося після того як згадані працівники, які перебували на службі в форменому одязі з табельною вогнепальною зброєю, слідували на службовому автомобілі «Деу Ланос» за сигналом «Тривога», що надійшов із квартири по вулиці Перемиській.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.