Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

дзига

П'ятниця, 15 листопада 2013, 14:14

Фестиваль Jazz Bez відбудеться цього року у 12 містах України і Польщі

4 грудня в Україні розпочнеться 13-й міжнародний фестиваль JazzBezz, який відбудеться у 12 містах України та Польщі. Триватиме ця музична подія до 15 грудня.

Про це повідомляє прес-служба МО Дзиґа.

Цього року джазові концерти відбудуться у Києві, Харкові, Рівному, Тернополі, Луцьку, Любліні, Сяноку, Глівіце, Перемишлі та на батьківщині Богдана-Ігоря Антонича, селі Новиця.

Вперше до джазової федерації приєднаються Мостиська. Серцем Фестивалю є Львів.

Організатори обіцяють джаз у різних стилях –  свінг, ф'южн, бі-боп, джаз-рок, фанк, кул, фрі-джаз, а також різноманітні музичні експерименти та імпровізації.

 У фестивалі візьме участь півтори сотні музикантів з України, Польщі, США, Ізраїлю, Великобританії, Німеччини, Данії, Швейцарії, Італії, Білорусі, Грузії, Вірменії, Азербайджану.

Серед запрошених зірок – Мар'яна Садовська з новою програмою Cut The Cord, піаніст Метью Шіпп , контрабасист Аркадй Овруцький, піаніст Куба Станкевич та багато інших.

Нагадаємо, Jazz Bez є наймасштабнішим і найтривалішим джазовим фестивалем України. Від 2001 року, коли фестиваль одночасно розпочався у Львові та Перемишлі, джазова федерація розрослася вже на десяток міст.

За цей час відбулися сотні концертів, на фестивалі утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «Джаз Безі» перевищила тисячу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.