Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

гінка ярослав

Понеділок, 18 листопада 2013, 09:03

Нардеп Гінка влаштував розбірки з ДАІшником у Львові

гінка ярослав

У неділю, 17 листопада, у центрі Львові народний депутат від УДАРУ Ярослав Гінка влаштував розбірки з працівником ДАІ, який насмілився вказати на те, що авто депутата припарковано у невідповідному місті.

Про це повідомили львівські журналісти у соціальних мережах.

«Нині стала свідком, як один з обранців порушив ПДР (точніше порушила його подруга, дружина чи хто там іще не знаю). Припаркувалась (припаркувались) у центрі міста під знаком "Зупинку заборонено". Підходить працівник ДАІ і просить водійку показати права. І тут почалось...Депутат вибігає з авто, починає штовхати даівця, тицяти посвідченням і казати мовляв ловіть краще п"яниць за кермом, а не народних депутатів. Ситуація виглядала карикатурно. Працівник ДАІ намагався вгомонити чоловіка, взяв його за лікоть, та нардеп згадавши, мабуть, про свою недоторканність став кричати "заберіть від мене руки". Тривало це 3-5 хвилин. Зібрались вдячні глядачі, які знімали на телефони та фотики» - розповіла у ФБ Наталія 

Ярослав Гінка оперативно відреагував на всі звинувачення дописом:

«Щодо сьогоднішнього інциденту з даївцем. Всі накинулись на мене з критикою і це логічно, адже в теперешній час слово депутат викликає в людей негатив. Не сперечаюсь, правила дорожнього руху порушувати не можна і відповідальність потрібно нести всім без винятку, чи то депутатам чи суддям чи прокурорам, але є одне але. Хто дозволив людині в формі посягати на честь та гідність громадянина України. Всі бачили, що відбувалось після того як я вийшов з авта, але ніхто не запитує, що призвело до конфлікту. Я боровся і буду боротись з несправедливістю і хамством у виконанні людей у погонах. Дякую за розуміння, хоча я ж депутат, а це викликає негатив...».

З подальшої переписки стало відомо, що ДАІ так і не склало протоколу і не виписало штраф Гінці та його дружині за порушення правил дорожнього руху. 

Нагадаємо, це не перша скандальна історія, в яку потрапив нардеп Гінка. Так, раніше помічники нардепа Гінки були спіймані на хабарництві і відносно них була порушена крмінальна справа, яка сьогодні перебуває на розгляді в суді.

 

 



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.