Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

gazetavv.com

Понеділок, 18 листопада 2013, 09:35

15-річний та 19-річний пасажир легковика опинилися у реанімації внаслідок ДТП (ОНОВЛЕНО)

В суботу, 16 листопада, у селі Лапаївка Пустомитівського району на автодорозі Львів-Шегині сталося зіткнення двох легкових автомобілів, внаслідок якого травмувалися двоє молодих людей.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

16 листопада о 21.45 у с. Лапаївка Пустомитівського району на автодорозі Львів-Шегині сталося зіткнення двох легкових автомобілів: Volkswagen та Mitsubishi.

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА за кермом Volkswagen була  15-річна дитина:

"Внаслідок ДТП травмовано 2 особи, а саме:

- водій автомобіля «VolkswagenPassat, 1998 року народження (дитина), госпіталізований в реанімаційне відділення Львівської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Стан – важкий;

- пасажир автомобіля Volkswagen Passat, 1994 року народження, госпіталізований в нейрохірургічне відділення 8-ої міської клінічної лікарні м. Львова. Стан – важкий", – йдеться в повідомленні департаменту цивільного захисту Львівської ОДА.

Проте в ДАІ повідомили, що за кермом був 19-річний хлопець, а ДТП було за участю трьох автомобілів.

"За попередніми даними, водій легковика "Volkswagen Passat", 19-річний мешканець Пустомитівського району, не обрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції. Як наслідок – легковик зіткнувся спершу з автомобілем "Opel Omega", а після цього – з позашляховиком "Mitsubishi Pajero". Далі "Volkswagen" врізався у бетонну огорожу приватної будівлі", – йдеться у повідомленні прес-служби ДАІ у Львівській області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.