Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

uainfo.org

Понеділок, 18 листопада 2013, 13:26

"Наш ринок" чекає на реакцію АМКУ стосовно рейдерів, які посягають на землю підприємства

ПП "Наш ринок" потерпає від рейдерів, які створили ТзОВ "Ринок наш" та посягають на оренду землі на вулиці Раппапорта, 8 у Львові, а один з засновників - син депутата Жовківської райради Юрія Пехника(Фрон Змін).

Про це на прес-конференції повідомила директор ПП "Наш ринок" Тетяна Маріч, передає кореспондент Варіантів.

"22 травня 2007 року нам була надана в оренду земельна ділянка, але ми помилилися і обрали не ту людину головою правління і вона в декілька заходів зробила собі 100% власності і перепродала ТзОВ", – заявила директор ПП "Наш ринок" Тетяна Маріч.

Проте коли завершився тодішній договір оренди, підприємці згуртувалися та створили ПП "Наш ринок", і приватному підприємству надали новий договір оренди земельної ділянки на вулиці Раппапорта, 8.

Серед засновників ТзОВ "Наш ринок" є студент Лісотеху Пехник Василь Юрійович, син депутата Жовківської районної ради від партії Фронт Змін.

ТзОВ "Ринок наш" зареєстрований за цією ж адресою, що ПП "Наш ринок". Відтак "Наш ринок" раніше подав звернення в міськраду, аби змініти сторони договору оренди (поміняти ПП "Наш ринок" на ТзОВ "Ринок наш").

Проте в четвер, 21 листопада, на сесії міської ради винесуть на голосування ухвалу  Про продовження ПП “Наш ринок“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Я. Раппапорта, 8.

Крім цього, тиждень тому ПП "Наш ринок" подав звернення до Антимонопольного комітету, але відповіді ще надійшло.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.