Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львів зима

meteoprog.ua

Вівторок, 19 листопада 2013, 09:32

Сало наказав Садовому до зими навести порядок з рухом транспорту у Львові

львів зима

Голова Львівської ОДА Олег Сало дав доручення привести вулиці Львова до роботи снігоочисної техніки в зимових умовах.

Про це повідомила пресс-служба Львівської ОДА.

“Маємо сумний досвід початку зими у 2012 році, коли перші опади спричинили справжній транспортний колапс у місті Львові. Для того, аби цьогоріч такої ситуації уникнути, слід вже сьогодні вжити необхідних заходів для безперешкодної роботи снігоочисної техніки”, - наголосив Олег Сало.

Сало запевнив, що для врегулювання цього питання слід обмежити курсування маршрутних автобусів до центральної частини Львова, а також вчасно евакуйовувати автомобілі, які припарковані у невстановлених місцях.

“Нині триває ремонт важливих ділянок доріг у місті Львові. То ж для того, аби уникнути запотів на дорогах, потрібно встановити місця для стоянки маршрутних автобусів, які курсують із районів, ближче до автостанцій на околицях міста”, – сказав Олег Сало.

Окрім цього, очільник області наголосив не необхідності дотримання водіями правил паркування, а також дав доручення керівництву ДАІ складати відповідні  протоколи про порушення правил дорожнього руху при евакуації машин на штрафмайданчики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.