Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

mns.gov.ua

П'ятниця, 22 листопада 2013, 18:36

ДТП, в якому травмувалася 14-річна дитина, скоїв правоохоронець

Сьогодні львівські правоохоронці затримали водія, який на автомобілі Hyundai скоїв ДТП з автомобілем ВАЗ та втік з місця пригоди. Крім того, винуватець ДТП перед зіткнення з ВАЗом ігнорував жести ДАІ про зупинку.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Водій автомобіля Hyundai Elantra, не виконав вимоги попереджувальних знаків, не відреагував на жести працівників ДАІ, внаслідок чого здійснив зіткнення із стоячим автомобілем ВАЗ 2109.

У результаті постраждало троє пасажирів ВАЗ 2109. Водій автомобіля «Hyundai» з місця пригоди зник.

За вказівкою керівництва Головного управління МВС України у Львівській області було оголошено «Тривогу»,особовий склад націлено на встановлення та затримання особи, яка здійснила ДТП.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що автомобілем «Hyundai Elantra» керував працівник карного розшуку Галицького РВ, котрий перебував поза службою.

О 06.00 годині ранку водія було затримано. Зібрані матеріали скеровано до прокуратури області.

«Цей вчинок ганьбить звання працівника міліції і є надзвичайно прикрим, усі винні будуть притягнуті до суворої відповідальності», – зазначив начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.